maanantai 26. syyskuuta 2011

Sunnuntaita

(Päivää myöhässä)

Mies lähti viikonlopuksi hummaileen ja minä odotin innolla mitä kaikkee kivaa voidaan tehdä pojan kanssa, ihan kahdestaan :) Mutta kuinkas kävikään...




...Poika tuli kipeeksi. Joten neljän seinän sisällä jouduttiin olemaan :( 

 Onneksi kävi vieraita tuomassa päivään hieman toimintaa.
 




 Diablo vaanimassa, asiamukaisissa varusteissa tietenkin!



En tiedä mikä tuossa leikkimökin matossa noin viehätti?

Luultavasti samat kaverit kävivät tänäänkin. Pelästyivät raukat traktoria ja juoksivat eri suuntiin!! Olen siitä lähtien miettinyt että mahtavatkohan löytää vielä toisiansa...


Yritin piristää mieltäni keittämällä espressot liedellä, hyi että siitä tuli pahaa. Pitää kokeilla joskus toiste paremmalla onnella. (Huomaatteko, löysin kuvankäsittelyohjelmasta kaikkea kivaa :D)

Gizmo paranee vauhdilla! Lääkkeitä on vähennetty niin että silmänpainetippoja menee enää kerran päivässä ja tulehdusta estäviä kolme kertaa, ensiviikosta lähtien vaan kaksi. Nyt kun tipat vähenee niiden muistaminen vaikeentuu.. En ole huomannu Gizmon näössä mitään erikoista. Väistelee upeasti lattialla sikin sokin olevat lelut ja katseltiinpa telkkariakin jo yhdessä. Ainut muutos entiseen on että Gizmosta on tullut ihan mahdottoman hellyydenkipeä. Ennen vanhapoika tykkäsi olla enemmänkin omissa oloissaan mutta nyt kiipeää syliin heti tilaisuuden tullen.



Kameran käteen ottaminen saa aikaan Gizmossa tälläisen reaktion :)

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Toipilas

Täällä taas!

Saatiin pöytäkone taas hetkeksi kuntoon ja ennenkaikkea nettiyhteys on toiminut jo kuukauden yhtäjaksoisesti. Se joka kesäinen vitsaus, eli ukkospiikit, vähensi netin käyttöä väkisin.


Tässä on tapahtunut kaikkea. Hyvää ja pahaakin. Suurin muutos kuitenkin tällä hetkellä on se että Gizmon linssit on leikattu kolmisen viikkoa sitten. Gizmo operoitiin siis Helsingissä Malmin eläinlääkäriasema Apexissa. Menimme paikalle aamu kahdeksaksi ja jo kolmen aikaan lähdetiin Gizmo kainalossa kotiin. Itseasiassa Gizmo käveli omin jaloin eläinlääkäristä pois ja oli muutenkin yllättävän pirteä ja hyvävointinen. Silmätippoja menee tällä hetkellä 2 x vrk silmänpainetippoja, 4 x vrk antibioottitippoja ja 4 x vrk tulehdustaestäviä tippoja. Ensi viikolla ruvetaan vähentämään tippoja huomattamattavasti. Kauluria pidettiin ensimmäisen viikon mutta kontrollikäynnillä Turun koirakissaklinikalla saimme luvan poistaa tuon inhottavan vekottimen sillä silmät oli parantuneet niin hyvin. Vauhtia pitää vielä hidastella pari viikkoa mutta jospa sitten saisimme luvan normaaliin elämään Kovin ainakin Gizmo itse jo himoitsee päästä leikkimään veljiensä kanssa.

Toipilas. Päivä jälkeen leikkauksen.

Tarvii kyllä sanoa että olen todella tyytyväinen että lähdimme leikkaukseen. Meillä kun vielä on kaikki mennyt ainakin toistaiseksi todella hyvin. Pidetään peukkuja että menee jatkossakin. 

Nyt kun elektroniikka taas pelittää voisin yritellä saada useammin taas kirjoteltua. Varsinkin kun lempivuodenaikani, SYKSY, on täällä voi asiaa ja fiilistelemistä löytyäkkin.