keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Uutisia

"Äiti vettä. Puut pois!" kommentoi Morris kun sattui näkemään uutisia. Niitä on tullut seurailtua viimeaikoina paljon. Enpä osannut kuvitella että poika niistä mitään ymmärtää mutta ilmeisesti näky vesimassoista pysäytti hänetkin. Toivotaan ettei pahempia traumoja jää.

Tehtiin Morriksen ja karvasen kanssa pihalle ukko. Päähän laitettu olkihattu ja vinot silmät toi myös mieleen itäiset ystävämme. Olkoon tuo sitten vaikka meidän kunnianosoituksemme heidän tilannettaan kohtaan. Toivotaan kuitenkin että heidän kohtalonsa on parempi kuin meidän ukkelimme joka on alkanut jo hieman sulaa.
Nakut tulivat ihmettelemään uutta asukasta ja pitihän sille heti sanella pihan säännöt. Karvanen ihmettelee kovin moista hössötystä. 

Ulkokuvat on taas ihan ylivalottuneita kun en millään "kerennyt" säätään valotusaikojen kanssa. Sisällä kun on tottunut käyttämään pitkiä valotusaikoja oli ulkona kuvaaminen ihan liian hankalaa.
Syy miksi kameran hain; luulin jo että Morris on hajoittanut uudet haalarinsa. Kyllä oli äidin naurussa pitelemistä kun huomasin että onkin istunut ilmeisesti autossa karkin päälle. Huvittava näky. Pitihän sellainen saada ikuistettua. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti