maanantai 21. maaliskuuta 2011

Näin Jennin kävi

Tässä tulos mun shortsi keikistelyille.. 
Aloitin tankotanssikurssin. Oli aivan mahtavan kivaa ja jospa kurssin päätteksi en olisi niin pahasti mustelmilla kun ekan kerran jälkeen. Näillä polvilla menin seuraavana päivänä Morriksen kanssa uimaan. Sain osakseni paljon katseita, jostakin syystä.  (karvanen yritti jälleen änkeä kuvaan)

Tällä viikolla tehtiin nopsaan jälleen kaapista löytyneistä tarpeista "lindströmminpihvejä". Soijasta ja punajuurista, tietty.Olin suunnitellut näiden kaveriksi ties mitä kastikkeita ja mausteperunoita mutta saatiin "yllätys"vieraita joten jouduin jopa oikaisemaan pihvien valmistuksessa sen verran etten kerennyt paisuttelemaan soijaa. Hyviä oli silti. Isäntäkin söi  ja koirille ei riittänyt ainuttakaan :)

Ai niin. Lauantaina saatoin nähdä vilauksen mystisten jälkien jättäjästä. Tunnistamaton musta otus löntysteli keskellä päivää pois meidän portilta. Näytti kovin naapurin saksanpaimenkoiralta, saattoi tietty olla susikin :)
4 kommenttia:

 1. Aika kamalan näkönen polvi, mut siitä se lähtee! Kohta voidaan lukea jostain, et sä oot suomen paras. Mä mietinkin noita jälkiä, kun meillä kävi ilves pihassa taannoin, niin sen jäljet oli ihan pyöreät. Ehkä teidän oli sitten susi.;-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos sun ja uuden harrastuksen, katselin myös tankokursseja täältä Turusta ;) Jos sellaiselle uskaltaudun, saat sitten jakaa vinkit ja niksit ennen ekaa kertaa!

  VastaaPoista
 3. Nonni ja minä myös... Porissa alkaa uudet kurssit 7.4. Tekis mieli mennä kokeilemaan!

  VastaaPoista
 4. Voin lämpimästi suositella ainakin näin ekan kerran jälkeen tankoilua. Vaikuttaa kyllä koko kroppaan sillä seuraavana päivänä en löytänyt yhtäkään paikkaa mihin ei olisi koskenut. :)

  Ellis: enpä usko että ikinä saadaan lukea tollasia uutisia :D ja luinkin juu että teillekkin oli jotain epämielyttäviä jälkiä ilmestyny. Talvi on siitä hyvä/huono kun kaikki jättää jälkensä. Välillä toivoo ettei ihan kaikkea tietäis :D

  Fig: Mulla ei vielä ainakaan ole antaa muuta vinkkiä kuin että pysähdy ennenkuin osut lattiaan :D

  Papu: Jos kurssille vielä mahtuu niin mee ehdottomasti mukaan! Meillä kurssilla on vaan 10 paikkaa/tankoo ja ilmoittautuminen oli 3 kk aiemmin.

  VastaaPoista