torstai 24. maaliskuuta 2011

Kävin kaupassa

Jos mä kävisin baareissa, istuisin siellä varmasti koko ajan Black Jack-pöydissä ja tarjoilisin kierroksia koko seurueelle. Näin vois ainakin kuvitella niistä rahamääristä mitkä mä tuhlaan vedoten siihen etten käy baareissa.

Viime sunnuntaina kävin siis kuluttamassa (olemattomia) baarirahojani Humppilan lasitehtaalla, mistä löytyy mm. Marimekon ja Iittalan liikkeet. Marimekko ilmoitti tarjouskankaista mutta eihän siitä pinkasta löytynyt mitään mieluisaa. Morris sai kuitenkin normihintaan unikavereiksi karkulaisia. Kuvio vaan olikin liian iso "Morriksen seinälle" enkä yläkerran valmistumisen toivossa sitä raaskinut leikata, joten tällä hetkellä kangas on taiteltu ja kiinnitetty esteettisesti nastoilla seinälle. Ompelin kyllä tankokujat ja päärmeet ennenkun tarkastettiin kankaan koko :)


Olen tässä kärsinyt alkuvuoden pahasta maljakko-ongelmasta. Eli siis niitä ei ole. Pohdein tätä ystäväni kanssa joka ehdotti Aalto-maljakon hankkimista. Mä olen joskus julistanut että meille ei sellaista vaasia tule ja olen pitänyt sitä kovin epäkäytännöllisenä. Tää samainen Savoy-friikkiystäväni oli meillä lauantaina yökahvilla enkä tiedä mitä hän mun kahvikuppiin pisti mutta sunnuntaina Iittala myymälästä lähti mukaani sitten kuitenkin se kirkas Aalto-maljakko. Osasyynä oli kuitenkin se että maljakko oli sellaisessa tarjouksessa ettei ollut varaa olla ostamatta.

(ruokaryhmä vois olla myytävänä jos joku tahtois semmosen ostaa)
Tässä tän hetken "tärkeimmät" hankinnat. Lisää toivottavasti luvassa sillä lähden lauantaina tutustumaan Turun kirppareihin. Oppaakseni lähtee tämä sisustuksen ihmelapsi ja löytöjen kruunaamaton kuningatar, joten voitte kuvitella että odotukset omien hankintojenkin suhteen on korkealla. Kiva päivä tulossa joka tapauksessa!! Morris lähettää suukkoja. Taustalla jalkalamppu jonka jalan maalasimme kiiltävästä hopeasta mattamustaksi.  Mitä mieltä ootte? Kannattiko? Varjostin on vielä hakusessa tai sitten nykyinen pääsee johonkin käsittelyyn.

Vertailuksi vanha, kovin jouluinen kuva lampusta alkuperäisessä kunnossa. 


(Nojatuoli on kamalan ruma kapistus mutta en ole löytänyt vieläkään vuosien etsintöjen jälkeenkään muuta tilalle. Lupaan kuitenkin hankkiutua tästä eroon mahdollisimman pian :) )

4 kommenttia:

 1. Mullehan tulee nyt ihan stressi!:D Kiitos liian hienoista meriiteistä, tarviipa koittaa myös säilyttää se lauantain jälkeen ;)

  VastaaPoista
 2. Kannatti maalaus! Ihanalta näyttää teidän koti.:-D

  VastaaPoista
 3. Heeeeei mä löysin sut! =) Konsta lähettää Morrikselle terkkuja.

  -jenni-

  VastaaPoista
 4. Terkkuja Konstallekkin.

  Oona pahus teki mun löytämisestä aika helppoa :)

  VastaaPoista