torstai 26. toukokuuta 2011

Nyt ryhdistäydy nainen.

Mites sitä onkaan aika rientäny ja hommaa riittäny ettei oo tännekkään mitään saanu julkastua. Aattelin pistellä hieman vanhoja kuvia nyt jälkikäteen mutta jotenki mämmin syönti kuvat ei enää vaan tuntunu ajankohtaiselta joten harppaan kuvissani toukokuun alkuun sentään. Tässä kuussa olen palkkatyötä tehnyt vain viikon ja loput lomaillut. Kesäkuun alussa alkaakin työt uudessa paikassa mistä syystä vietinkin kesälomani jo nyt.

Pikainen katsaus siis tän kuun tapahtumiin. Koitan jatkossa taas tiivistää kirjoitustahtiani. Pari juttua onkin jo muhimassa ;)


Kevään ja siskon odotusta

Käytiin vappuna kummisedän luona Heinolassa. Puhalleltiin saippuakuplia räntäsateessa ja leikittiin koirien kanssa hiekkalaatikolla.Äitienpäivänä melottiin pappan kanssa.  


Käytiin junalla Tampereella. Ekaa kertaa junassa ja jo Toijalan kohdalla kyllästytti, onneksi oli varattuna rutkasti lakua. Tampereella ihmeteltiin rakennustyömaita ja delfiinejä sekä kyläiltiin ystävän luona jonka koti on niin upea että oon ihan kateudesta vihreä.


Sitä ollaan virallisesti isoja poikia kun vauvakeinu sai väistyä lautakeinun tieltä. Takana kaamea kolmekymppis teltta joka on jo nyt onneksi purettu :)Lupaus pysyy edelleen ja uusia ruokalajeja on tullut kokeiltua. En ole nyt kaikkia ruokia joutanut dokumentoimaan mutta yhden viikon jauhelihakastikkeen valmistuksen halusin jostakin syystä kuvata. En ollut siis oikeasti koskaan ennen tehnyt jauhelihakastiketta. Tätäkään en kyllä itse maistanut :)Nokkoset kerätty, huuhdeltu ja kuivattu. Näistä varmaankin kuullaan vielä.

Loppukuusta sainkin erittäin surullisia uutisia mikä repi minut lähes masennuksen (kotidiagnoosi) partaalle. Moneen päivään en saanut itsestäni mitään irti ja itku pääsi yllättämään monet kerrat ihan omituisimmassakin paikoissa. Vieläkään asiaan ei olla saatu minkäänlaista ratkaisua, odottaminen on pahinta mutta yritettään nyt mennä näillä tiedoilla. Osa varmaan tietääkin mitä tarkoitan. Lopuille asiaa yritän valoittaa hieman seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti