sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Toipilas

Täällä taas!

Saatiin pöytäkone taas hetkeksi kuntoon ja ennenkaikkea nettiyhteys on toiminut jo kuukauden yhtäjaksoisesti. Se joka kesäinen vitsaus, eli ukkospiikit, vähensi netin käyttöä väkisin.


Tässä on tapahtunut kaikkea. Hyvää ja pahaakin. Suurin muutos kuitenkin tällä hetkellä on se että Gizmon linssit on leikattu kolmisen viikkoa sitten. Gizmo operoitiin siis Helsingissä Malmin eläinlääkäriasema Apexissa. Menimme paikalle aamu kahdeksaksi ja jo kolmen aikaan lähdetiin Gizmo kainalossa kotiin. Itseasiassa Gizmo käveli omin jaloin eläinlääkäristä pois ja oli muutenkin yllättävän pirteä ja hyvävointinen. Silmätippoja menee tällä hetkellä 2 x vrk silmänpainetippoja, 4 x vrk antibioottitippoja ja 4 x vrk tulehdustaestäviä tippoja. Ensi viikolla ruvetaan vähentämään tippoja huomattamattavasti. Kauluria pidettiin ensimmäisen viikon mutta kontrollikäynnillä Turun koirakissaklinikalla saimme luvan poistaa tuon inhottavan vekottimen sillä silmät oli parantuneet niin hyvin. Vauhtia pitää vielä hidastella pari viikkoa mutta jospa sitten saisimme luvan normaaliin elämään Kovin ainakin Gizmo itse jo himoitsee päästä leikkimään veljiensä kanssa.

Toipilas. Päivä jälkeen leikkauksen.

Tarvii kyllä sanoa että olen todella tyytyväinen että lähdimme leikkaukseen. Meillä kun vielä on kaikki mennyt ainakin toistaiseksi todella hyvin. Pidetään peukkuja että menee jatkossakin. 

Nyt kun elektroniikka taas pelittää voisin yritellä saada useammin taas kirjoteltua. Varsinkin kun lempivuodenaikani, SYKSY, on täällä voi asiaa ja fiilistelemistä löytyäkkin.

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, aikamoista silmätippailua!

    VastaaPoista
  2. Täällä peukut pystyssä!
    Hienoa että kaikki on mennyt hyvin! Ja lääkkeetkin ajan kanssa vähenee niin kohta on muisto vain tuo tipottelu :) Tsemppiä toipumiseen pikku koirulaiselle.

    -Icaros

    VastaaPoista