lauantai 16. huhtikuuta 2011

Ai niin.

Tapaus mystiset jäljet, mystinen kakka on saanut uusia johtolankoja. Paikallislehdessä kerrottiin että tällä alueella liikuskelee irtokoiria, jotka hakeutuvat muiden koirien seuraan ja jopa tulevat asuntoihin sisälle. (ei mainittu että osaavatko avata ovet ihan itse :)) Poliisi on tietoinen asiasta ja sakottaa koirien omistajia jos vastaavaa vielä tapahtuu. 

Tälläistähän se maalla tuppaa olemaan, eläimet juoksevat vapaina. Suuri riskihän se on että koirat matkoillaan satuttavat itseään tai jotakuta muuta. Jälkimmäinen vaihtoehto ainakin pelottaa kun omat koirat ovat saksanpaimenkoirille vain alkupaloja.

Kevättä rinnassa

Kiireet juhlien valmistumiseksi jatkuvat. Viikko aikaa laitella paikkoja ja lumien alta paljastuu koko ajan uutta hommaa. Paljastuu sieltä toki muutakin. 





Tässä Morris ihmettelee kalliolla kasvavia krookuksia, kun yhtäkkiä taivaalta alkoi kuulua mekkalaa.


Mikä onni että oli kamera mukana. 

Pihahommien näännyttäminä päätimme avata grillikauden. Kaupasta haettiin makkaraa pojille sekä äidille soijanakkeja ja maissia. Koirat eivät hievahtaneetkaan vartiopaikaltaan grillin läheisyydestä. Nakutkin tarkenivat jo ulkona trikoissa.



On se vaan ihanaa! :)

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Gallup

Tänään sitten löytyi kirpparilta meille uusi, jonkun vanha, lampunvarjostin. Mitä mieltä ootte?? Onko liian synkkä, liian pieni? Vanha valkoinen oottelee tuossa nurkassa vielä, lupasin kysyä teidän mielipidettä :) (kuvasta ei erotu Pentikin merkki, jos sillä ois jotain vaikutusta mielipiteisiinne:))




Vanha nojatuoli sai "kevätasun" Ikean perusharmaasta- sekä taannoiselta Humppilan reissulta löytyneestä Marimekon ale-kankaasta. Uuden nojatuolin metsästys jatkuu edelleen.

Taraa!!!

Kattokaa mitä mää oon saanu!!! (säälistä) 





Ihana Papu oli mulle tälläisen tunnustuksen antanut! Käykää ihmeessä lukemassa Papun hienoa blogia. Olen saanut nauttia joistakin hänen leipomuksistaan ja suosittelen kokeilemaan itse. On kyllä sellasia herkkuja. 
Tunnustuksen mukana tuli jotain kysymyksiä mutta te jotka tätä luette tiette musta kaiken joten en niihin vastaa. :) 

Tunnusta voisin jaella kyllä tietenkin



Konteksti+      
 Pihlajankukkia     


Heh, kaikki kavereiden blogeja, mutta niin ihanien ja taitavien että kyllä kelpaa lukea.






Kuulumisia

Huhhuh.. Onpa ollu mukama kiireitä. Voitteko kuvitella etten oo kerenny ees koneelle. 
Oon aherrellu :) Kolmen viikon päästä juhlitaan miekkosen 30 vuotistumista ja niiden eteen yrittää koko ajan muka tehdä jotain, eli laitella paikkoja. Tiettekö, tai käykö teille niin, että kun jotkut suuret juhlat lähestyy ja vieraita on tulossa sankoin joukoin niin sen sijaan että tyytyisi pyyhkimään pölyjä ja pistämään paikkoja kuntoon niin rupeaakin repimään tapetteja ja muuttamaan järjestystä? Joo, mulle on käymässä noin. Tosin olen nyt saanut hillittyä itteeni vaikka lattia tekiskin mieli vaihtaa ;) 





Gizmolle hurauttelin yks ehtoo uudet trikoot. (erittäin tärkeä seikka juhlien onnistumisen kannalta, ottaen huomioon että koirat ovat kyläilemässä mummilassa tuona ajankohtana)





Diablo vielä odottelee omiaan.

Olen ajellu nakuillekkin jo kevätparrat. Ne varmastikkin jossain kuvissa vilahtaa tulevaisuuksissa.


Sitten te varmaan oottelettekin jo malttamattomina että mitäs mä löysinkä ostosreissultani Oonan kanssa. Noh, vaikka mitä. Suurin hankinta oli tämä reppana.


Hän löytyi Eko-Matilta, Turun Hirvensalosta, pieneltä pöydältä kaverinaan posliininen elefantti. Tiedän ettei hällä ole kovinkaan paljon ikää joten antiikkinen hän suinkaan ei ole. Jotenkin tämä puhki ratsastettu, korvapuoli, sahanpuruilla täytetty surkimus vei mun sydämen ja maksoinkin hänestä aivan liikaa. Tosin sanoin etten missään nimessä olisi häntä ostanut jos hän oisi ollu paremmassa kunnossa. Näinkin tänään kirpparilla vastaavaan aivan uuden veroisen kaverin (puolta halvemmalla) eikä hän ollut ollenkaan yhtä hellyyttävä. Katsotaanpa mikä tämän reppanan kohtalo tulee olemaan. 




Uudenvuoden lupaus täyttyi tällä viikolla banaanipirtelöllä. Yleensä tehdään pirtelöt marjoista, nyt oli banaanit menossa huonoks. Nam!!